Svanen

I Børnehuset har vi en forældreforening, den hedder Svanen og har til formål at samle børn og forældre om fælles arrangementer og tiltag omkring Børnehuset; Hyggeaftener med fællesspisning (stuevis) og Sommerfest (hele huset). Disse arrangementer har de seneste år givet så meget økonomiske overskud at det er kommet børnene til gode. Svanen har donere blandt andet, legeredskaber,drikkefontæne og stenovn til legepladsen. Nyt hegn til dyrene. LCD skærm til billedvisning. Underholdning som er kommet udefra (Store Kassa og Michael Back),og meget, meget mere.

Foreningen betaler for dyrlæge, foder og andre udgifter i forbindelse med dyrene.

Ved opstart i Børnehuset, tilbydes alle nye forældre, at blive medlemmer af Svanen. Her vil personalet i børnehaven give Jer en indmeldelseblanket. Denne kan I udfylde, ligge i en kuvert, sammen med indmeldelsesbeløbet og smide kuverten i Svanens postkasse, som hænger indenfor i Børnehuset.

Forældreforeningen Svanen

På det årlige forældremøde hverves der nye Aktive medlemmer til vores forældreforening Svanen. Medlemmerne står selv for den økonomiske drift af dyreholdet. De sørger for indkøb af foder og dyrlægeregninger. De laver fodreplaner, således at alle børn i børnehaven på skift passer dyr i weekend og ferier.

Forældreforeningen har lavet en folder om arbejdet i Forældreforeningen Svanen.

 

Du kan læse folderen i pdf-fil

 

 

 

Kontakt

Børnehuset
Peter Løthsvej 10
9440 Aabybro
Tlf.: 72 57 83 20
boernehuset@jammerbugt.dk

Dagtilbudsleder

Karen Marie Corneliussen
kmc@jammerbugt.dk

Afdelingsleder

Anitta Kristiansen 
aak@jammerbugt.dk
Telefon nr. 41913322

 

Åbningstider

Mandag-Torsdag
kl. 06.00 - 16.45

Fredag
kl. 06.00 - 15.45

Børnehuset Aabybro - Peter Løthsvej 10 - 9440 Aabybro

Tlf.: 72 57 83 20 - boernehuset@jammerbugt.dk

 Sidst opdateret 25.10.2020