Information til studerende, praktikanter og ny ansatte

Inden man starter i Børnehuset, om man er studerende,praktikant eller ny ansat, kan man her gå ind og finde lidt informationer omkring dette her.

Der er ikke noget bedre end at få studerende i Børnehuset. De er i den grad med til at ryste op i fagligheden ved hjælp af deres videbegærlighed. Det er vigtigt for et stort hus som Børnehuset, at vi konstant bliver skubbet i hvorfor vi gør tingene som vi gør, det gør os kun bedre.

Lige ledes er det også enormt vigtigt for os, at være med til at uddanne vores kommende kollegaer ude i felten. Dette er noget vi sætter højt på dagsordenen. Vi har derfor vedhæftet et link til vores 1,2,3 praktik beskrivelse (her for pædagogstuderende)

1 praktik beskrivelse. Se den her

2 - 3 praktikbeskrivelse. Se den her

Desuden har vi lavet en opsamling omkring huset kultur og normer, som også vil blive udleveret ved ansættelse i Børnehuset. Her i kan ny ansatte pædagoger/medhjælper og pæd. studerende/PAU studerende/skolepraktik få en generel viden om husets hverdag, regler og rutiner.

Se den her

Vi håber dette kan være med til hjælpe jer på vej i opstarten hos os eller til at overveje vores institution som det næste praktik sted.  

Nyheder .

Billedgalleri "Syng i vilden sky"