Information til studerende, praktikanter og ny ansatte

Inden man starter i Børnehuset, om man er studerende, praktikant eller nyansat, så kan man her gå ind og finde lidt informationer omkring det at være ny i Børnehuset her.

Der er ikke noget bedre end at få studerende i Børnehuset. De er i den grad med til, at ryste op i fagligheden ved hjælp af deres videbegærlighed og innovative mindset. Det er vigtigt for et stort hus som Børnehuset, at vi konstant bliver gjort opmærksomme på, hvorfor vi gør tingene, som vi gør. Det gør os kun bedre.

Ligeledes er det også enormt vigtigt for os, at være med til at uddanne vores kommende kollegaer ude i felten. Dette er noget vi sætter højt på dagsordenen. Vi har derfor vedhæftet et link til vores 1.- 2.- og 3.praktikbeskrivelse til brug for pædagogstuderende.

1.praktikbeskrivelse. Se den her

2. - 3.praktikbeskrivelse. Se den her

Desuden har vi lavet en opsamling omkring husets kultur og normer, som også vil blive udleveret ved ansættelse i Børnehuset. Her kan I nyansatte pædagoger/medhjælper og pædagogstuderende/PAU-studerende/skolepraktikker få en generel viden om husets hverdag, regler og rutiner.

Se den her

Vi håber dette kan være med til at hjælpe jer på vej i opstarten hos os eller til, at overveje vores institution som det jeres praktiksted.  

Børnehuset Aabybro - Peter Løthsvej 10 - 9440 Aabybro

Tlf.: 72 57 83 20 - boernehuset@jammerbugt.dk

 Sidst opdateret 25.10.2020