Ferie og fridage

Som det er nu er det pladsanvisningen der er koordinatorer på en fælles nødpasningsordning, til de børn som ikke kan holde ferie i de omtalte perioder. Institutionslederne i Børnehuset Biersted /Nørhalne Børnehave, Aaby børnehave, Skipper Clements børnehaven og Børnehuset skiftes til at have åbent i sommerferien uge 29,30 og 31. Ordningen fungerer også i julen og dagen efter Kristi himmelfartsdag. Det betyder, at I som forældre skal melde jer til denne ordning via pladsanvisningen.

Op til ferieperioder vil ledelsen i Børnehuset altid bede om, at I oplyser om jeres behov for pasning til jeres barn. Det gør vi via Famly. Det er en temmelig vigtig tilbagemelding, I kan gi’ os. Det er erfaringsmæssigt sådan, at mange børn holder fri og jo mere nøjagtige oplysninger vi har, jo mere konkrete kan vi være med hensyn til behovet for personale, som ellers kan afspadsere og holde ferie, når der er få børn i huset. Det skaber mange ressourcer i vores almindelige hverdag – ressourcer som kommer børnene til gode, når de er her.

Alle mennesker har behov for at holde ferie og komme lidt ned i tempo – Også børnene. Vi henstiller til, at jeres barn holder minimum fem ugers ferie om året, heraf 14 dage samlet i sommerferien.

Når jeres barn holder en fridag - så giv venligst besked på stuen eller på Famly.

Pædagogiske dage

Børnehuset forældrebestyrelse har besluttet, at personalet har 2 pædagogiske dage om året. Disse vil være at se på vores kalender på Famly.

Her i børnehuset har vi pædagogiske dage hvert år den første fredag i februar og første fredag i september 

Vi opfrodre derfor at børnene holder fri fredag eller passes af vikar og andre med tilknytning til Børnehuset. 

Kontakt

Børnehuset
Peter Løthsvej 10
9440 Aabybro
Tlf.: 72 57 83 20
boernehuset@jammerbugt.dk

Leder
Hanne Smed
hsm@jammerbugt.dk

Åbningstider

Mandag-Torsdag
kl. 06.00 - 16.45

Fredag
kl. 06.00 - 15.55

. .

Nyttig info

Billedgalleri