Børnefødselsdage

Dit barns fødselsdag

Fødselsdagen på dagen

I Børnehuset markerer vi, dit barns fødselsdag ved, at hejse flaget, synge fødselsdagssang og råbe hurra. Vi dækker et pænt madpakkebord og barnet får også en lille hilsen i form af en gave, som de andre børn har lavet til ham/hende. Vi frabeder os at forældre medbringer noget ekstra på denne dag. Det vil vi gerne at der ventes med til barnets Fællesfødselsdag.

Fælles fødselsdag

Foruden dette, holder vi 4 gange årligt en fælles fødselsdags fest. Vi samler de børn som har fødselsdag i samme kvartal, til et lille børnemøde. Til dette møde taler vi med "værtsfolkene" om, hvad de ønsker, at servere for deres gæster. Vi sammensætter så en festmenu og siden sætter vi en liste op, hvor hvert forældrepar opfordres til, at bidrage med et overkommeligt tilskud, til festmiddagen.

Privat afholdelse af fødselsdage

Når I som forældre vælger, at invitere til privat afholdelse af jeres barns fødselsdag, tillader vi os her, at opfordre til, at I er meget bevidste om, at det er noget som smerter i et barnehjerte, at føle sig fravalgt. Derfor håber vi, at I vælger, at invitere enten alle børn i en gruppe, eller alle piger / alle drenge i en gruppe.

Med hensyn til privat afholdelse af fødselsdage, er det nødvendigt, at vi her understreger, at der IKKE må udleveres fødselsdagskort i børnehuset. Dette er nødvendigt for os, at understrege, da vi har oplevet, at invitationer er blevet væk og derved, at enkelte børn ikke har modtaget den, ellers så vigtige invitation.

Ligeledes opfordrer vi til, at aflevering og afhentning til sådanne arrangementer, afvikles HELT PRIVAT.

Kontakt

Børnehuset
Peter Løthsvej 10
9440 Aabybro
Tlf.: 72 57 83 20
boernehuset@jammerbugt.dk

Dagtilbudsleder

Karen Marie Corneliussen
kmc@jammerbugt.dk

Afdelingsleder

Hanne Smed Jensen 
hsm@jammerbugt.dk
Telefon nr. 41913321

 

Åbningstider

Mandag-Torsdag
kl. 06.00 - 16.45

Fredag
kl. 06.00 - 15.55

Nyheder .

Billedgalleri "Syng i vilden sky"