Udeliv - ude og hjemme

De fem elementer: Vand, Ild, Jord, Luft og Liv.

Vi ser vores legeplads som, "byens bedste". Her er mulighederne mange og det er kun fantasien, som skaber begrænsninger.
Vi besøger også de omkring os liggende legepladser, tager til skoven, til stranden og ved søen. Med vores buskort, kan vi komme langt omkring.

Vi arbejder med de fem elementer: Vand, Ild, Jord, Luft og Liv

Vores børn må gerne røre ved vand, sand og jord. Her undersøges, udforskes og sanserne stimuleres. Vi laver ofte bål, til at hygge og varme os omkring, vi laver mad over bål og bager brød i vores udendørs ovn. Ovnen står i vores helt fantastiske multihus, som er med til at forlænge og udvide mulighederne for aktivt liv på legepladsen.

At være beskidt, når Mor og far henter, er lig med sundhed

Når børnene kører med jord, graver, flytter bunker rundt og bygger i sand - så bliver de naturligt beskidte.
Der er også liv i jorden, som kan og skal udforskes. Børn elsker at finde regnorme, insekter og andet kryb. Vi har en "dødekasse", hvor børnene uden at kunne røre, kan følge processen, fra et dyr er dødt og til naturen efterlader nogle knogler.
Vi får masser af frisk Luft og det i alt slags vejr. Det er skønt, at mærke, at vi lever, når vi følger årstiderne og vejrets forandringer på egen krop.
liv oplever vi også sammen med vores dyr. Børnene er med til, at passe får, geder, kaniner og "Plet"som er vores kat. Her oplever de, at tage ansvar for et andet liv.
Liv er også vores eget liv, det skal vi passe på og for os, derfor er det vigtigt, at vi viser børnene respekt for livet, for os selv og for hinanden.

Kontakt

Børnehuset
Peter Løthsvej 10
9440 Aabybro
Tlf.: 72 57 83 20
boernehuset@jammerbugt.dk

Dagtilbudsleder

Karen Marie Corneliussen
kmc@jammerbugt.dk

Afdelingsleder

Anitta Kristiansen 
aak@jammerbugt.dk
Telefon nr. 41913322

 

Åbningstider

Mandag-Torsdag
kl. 06.00 - 16.45

Fredag
kl. 06.00 - 15.45

Børnehuset Aabybro - Peter Løthsvej 10 - 9440 Aabybro

Tlf.: 72 57 83 20 - boernehuset@jammerbugt.dk

 Sidst opdateret 25.10.2020