Aktiviteter

Når du går en tur i Børnehuset, møder du glade børn, fordybet i leg og sjove aktiviteter.

Ude som inde er der liv og glade dage hver dag. Aktiviteterne er mange og forskellige. I hverdagen, tager aktiviteterne udgangspunkt i de behov, som er iblandt børnene og derfor kan aktiviteterne, både foregå på den enkelte stue og på tværs af grupperne.

Nogle af vores aktiviteter, er planlagt i forvejen, andre opstår ret spontant. Som bruger af Børnehuset vil I opleve, at vores hus emmer af målrettet indsats og nærværende voksne. Alle tager naturligt del i hverdagen og understøtter, at det enkelte barn tilbydes flere aktiviteter, som afholdes i mindre grupper.

Det som vi i forvejen ved vil ske, i løbet af den kommende måned, skriver vi til dels på en månedsplan (denne hænger på tavlen, ved den enkelte stue). Desuden bliver det oplyst i kalenderen på Famly (Husets elektroniske forældre kommunikations redskab). Der kan I som forældre danne jer et overblik over, hvad der kommer til at ske, i den efterfølgende måned.

I vil opdage, at ikke alle dage indeholder planlagte aktiviteter, da vi vægter spontanitet på børnenes præmisser og input højt.

Personalet forbeholder sig retten til ændringer, hvis noget pludseligt skulle opstå.

 

Kontakt

Børnehuset
Peter Løthsvej 10
9440 Aabybro
Tlf.: 72 57 83 20
boernehuset@jammerbugt.dk

Dagtilbudsleder

Karen Marie Corneliussen
kmc@jammerbugt.dk

Afdelingsleder

Anitta Kristiansen 
aak@jammerbugt.dk
Telefon nr. 41913322

 

Åbningstider

Mandag-Torsdag
kl. 06.00 - 16.45

Fredag
kl. 06.00 - 15.45

Børnehuset Aabybro - Peter Løthsvej 10 - 9440 Aabybro

Tlf.: 72 57 83 20 - boernehuset@jammerbugt.dk

 Sidst opdateret 25.10.2020