Sang, dans og Musik.

Børn er glade for at synge, danse og spille.

Sang, dans og musik

Sang, dans og musik, skaber livsglæde og er samtidig et godt grundlag for social samvær. Vi praktiserer det både stuevis og i fællesskab. Vi er stueopdelte, men arbejder også med meget åbne stuer, derfor sker det ofte, at et barn fra en anden stue deltager, når børn og voksne "rocker" sammen.

Vi har en del forskellige instrumenter som børn og voksne flittigt anvender. Vi spiller blandt andet på trommer, guitar, tamburiner. Sang, dans og musik er et godt pædagogisk redskab og vi oplever, at børnene er glade for musiske udfordring.

Ude og inde

Når vejret tillader det, foregår der også en del sanglege på legepladsen. Dette får ofte skabt nye relationer børnene imellem og der dannes venskaber, på kryds og tværs af alder, stuer og køn.

Når vi holder samling på stuerne, bruger vi som regel meget tid på, at læse, lave rim og remser, synge, danse og spille. Det er vigtigt, da dette er med til, at udvikle børnenes læseudvikling og deres sprog udvikles og stimuleres.

Festligheder

Vores forældreforening Svanen har igennem tiden bidraget med megen ekstra forkælelse til vores børn. Instrumenter på legepladen og underholdning i form af sang og musik.

Læs mere om Svanen

Svanen har blandt andet foræret os et besøg af tryllekunstneren "Store Kassa", som tryllebandt alle børnene med hans show. Siden kom Musikeren "Michael Back", som skabte stor glæde med hans musikalske imput.

Link til billed galleri

Kontakt

Børnehuset
Peter Løthsvej 10
9440 Aabybro
Tlf.: 72 57 83 20
boernehuset@jammerbugt.dk

Leder
Hanne Smed
hsm@jammerbugt.dk

Åbningstider

Mandag-Torsdag
kl. 06.00 - 16.40

Fredag
kl. 06.00 - 15.43

. .

Nyttig info

Billedgalleri